Cikkek

Az Új Germán Orvostudomány éve (2006)></a><div class=
 • 2014. Március 21.

Ismertető

Dr. med. mag. theol. Ryke Geerd Hamertől.

Fordította: Dr. Mátyás Gyöngyi, Alexander Matéz, Barnai Roberto

(ujmedicina@yahoo.de; +36 20 34-111-99 www.ujmedicina.info)

© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer

Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.

Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 2

 

Bevezető az ismertetőhöz

 

Kedves Barátaim, mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves kollégák!

Nagy megtiszteltetés a számomra, hogy ismertessem Önökkel a legcsodálatosabb isteni ajándékot, amivel

az Istenek az Embereket valaha is megörvendeztették.

Ugyan meghívást kaptam a madridi kongresszusra, de jelen pillanatban Franciaországban börtönben ülök,

„Az Új Germán Orvostudományra és alkalmazására való fellázítás” miatt. Így hangzik szó szerint a vád és

az elítélésem indoklása. Nyolc és fél hónap vizsgálati fogság után 1 nappal a 70. születésnapom után először, végre lehetséges a fogvatartás jogosságának a felülvizsgálata. Már 1986-ban elvették tőlem az orvosi praktizálás jogát, szó szerint a következő ítélettel: „Nem tagadja le esküvel a rák vastörvényét és nem tér meg a hagyományos orvostudományhoz”. (Figyelem! 2006. február 16-án Dr. Hamert végre szabadon engedték!)

25 éve űznek, fenyegetnek, üldöznek és már másodszor vetettek börtönbe, jóllehet semmi bűnt

nem követtem el - azon kívül, hogy ezt a csodálatos Új Orvostudományt az 5 biológiai természettörvénnyel, amelyek tulajdonképpen már évmilliók óta fennálnak, és mindig is lesznek – újra felfedeztem. Ez az én összes bűntettem!

Most, hogy ezt az Új Orvostudományt önöknek bemutatom, tudniuk kell, hogy ez tulajdonképpen

"be van tiltva", jóllehet immár 30 felülvizsgálat révén orvosok és professzorok sokasága elismert,

bizonyított és hitelesen dokumentált - de 20 éve nyilvánvalóan - csak zsidó orvosoknak és gyógyászoknak

szabad használniuk! Figyelmeztettem tehát önöket az igazságra!

A kongresszusunkat alternatív orvoslásnak hívják, amit én barátságosan csak alter-naív orvoslásnak nevezek. Alternatív orvoslás temészetszerűleg csak addig létezik, amíg az összefüggések igazi felismerése el van nyomva. Mi a helyes és mi nem, azt manapság könnyedén órák vagy napok alatt beigazolható:

eszerint csak egy orvoslás van - a legjobb tudásunk szerint való.

Általánosságban viszont az emberek egy "alternatív (másfajta) orvosi terápiát" értenek alatta.

Ehhez a következőt kell megjegyezni. Az Új Germán Orvostudományban, rögtön látni fogják, hogy az ún. betegségek, amelyeket idáig azoknak ismertünk, tulajdonképpen nem is betegségek, nem létezik olyan,hogy betegség. Ezek csak a természet hasznos biológiai külön programjai. Lényegüket tekintve ezeket nem kell "gyógyítani", hanem nyugodtan hagyni lezajlani, hiszen mindig van valamilyen biológiai értelmük.

Az egész dilemmánk abból származik, hogy Európában 1500 éve tüneti-orvoslást használtunk. Minden fel lett osztva vallásosan „jóindulatúra” és „rosszindulatúra”. A rák rosszindulatú volt, a mikróbák, a láz, kimerültség, minden vélt ún. „betegség-tünet” ellenség volt, és ki kellett irtani – akárcsak a bűnt. Mivel senki sem tudott semmit és okozati gyógymódot sem ismert, létezett kb. 1000 alternatív gyógymód.

Mégis, mikor az anyatermészet – értelmetlen ál-gyógyítási kísérleteink ellenére a gyógyítását elvégezte, - akkor azt elkönyveltük saját „sikerünknek”. Okosnak tartottuk magunkat, mint a varázslóinasok.

Az Új Orvostudomány immáron Új Germán Medicina alábbi ismertetése előtt engedjenek meg nekem egy rövid magyarázatot: Annak, hogy az Új Orvostudományt - Új Germán Medicinának kereszteltem át, egyetlen egy oka volt: miközben az alternatív gyógymódoknak kb. 15 irányzatát szintén Új Orvostudománynak nevezték már el, így az eredeti elnevezést nem lehetett levédeni. Egy új nevet kellett hát találnom. És mivel ezt az Új Orvostudományt Németországban, a költők és gondolkodók, a zeneszerzők, feltalálók és felfedezők népének hazájában fedezték fel, amely ezen felül majdnem minden európai nyelv anyja, Új Germán Medicinának (Orvostudománynak) neveztem el. Mindenesetre ettől kezdve szektázás mellett rám fogták az antiszemitizmust is.

Lássuk tehát az Új Germán Orvostudomány 5 biológiai természettörvényét:

A sárga agytörzs-csoport a konfliktus-aktív fázisban sejtszaporulattal járó tumorokat produkál, majd a gyógyulási fázisban mikobaktériumok (TBC) által leépíti a tumort, amennyiben ezek a DHS (Dirk Hamer Szindróma) kezdetén már rendelkezésre álltak.

A piros nagyagy-csoport a konfliktus-aktív szakaszban a sejtelhalást produkál majd a gyógyulási

szakaszban újra felépíti az elhalást és a fekélyt, duzzanatok és ciszták képződése által.

Az ontogenetikus (egyedfejlődéstől függő) rendszer az orvostudományban, főleg ami a daganatokat illeti, a természettudományban az elemek periódusos rendszerének jelentőségével hasonlítható össze.

Átfogóan leírja az összes mai orvostudomány összefüggését.

(Az alsó görbe azonos a 2. biológiai természettörvény ábrájának görbéjével)

 

 

© Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer

Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L.

Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande 17

 

A negyedik biológiai természettörvény

Tovább olvasok  
 • 0 hozzászólás
 • 2014. Január 31.

Dr. Joel D. Wallach előadása

Dr. Wallach egy igen népszerű orvos Amerikában, akit 1991-ben
Nobel-díjra jelöltek.

(Egy moszkvai előadás szövege lett felvéve, a fordító megőrizte az
előadó sajátos szóhasználatát.)

 

Tovább olvasok  
 • 0 hozzászólás
 • 2014. Január 11.

Idézet Pasteur ( a híres tudós )-tól

Csak a táptalaj számít, nem a kórokozó.
A kórokozók beteg szövetet keresnek, de nem ők a beteg szövet okozói.
A szervezet pillanatnyi állapota határozza meg, hogy a kórokozó meg tudja-e betegíteni őt.
Tehát az immunrendszer állapota, de nem a kórokozók jelenléte döntő a betegség kialakulásában.
A kórokozó jelenléte nem a baj forrása, hanem ha a kórokozó talál beteg szövetet, azon élősködik, és az anyagcseréje, ürüléke minden további baj oka.

Hogyan alakul ki a beteg szövet?

Tovább olvasok  
 • 0 hozzászólás
 • 2014. Január 06.

A Ganoderma gyógyhatása

A Ganoderma több mint 200 aktív hatóanyagot tartalmaz. A legfontosabb összetevők: a poliszacharidok, amelyek erősítik az immunrendszert és a szerves germánium, amelyik növeli a vér oxigéntartalmát, fenntartja az anyagcsere folyamatokat és megakadályozza a szövetek rombolódását (erős antioxidáns).

Tovább olvasok  
 • 0 hozzászólás
 • 2014. Január 06.

San Qi, a mágikus növény

Ez a Kelet-Ázsia erdeiből származó ősi gyógynövény varázslatos módon megújítja a sejteket, és jó kiegészítője lehet a diétának.

Emberi alakhoz hasonlító gyökere a néphit szerint a halhatatlanság záloga. Egykor annyira ritka és keresett volt, hogy csak a kínai császár, és a hozzá közel állók használhatták. Kivonata főleg arra szolgált, hogy a szellemi és fizikai erőt serkentse; ismert és elismert afrodiziákum évszázadok óta.

STRESSZŰZŐ


A stressz sajnos szinte minden nap jelen van az életünkben. Ezekben a „vészhelyzetekben” a szervezet hormonok kiválasztásával aktiválja tartalékait.

Normális esetben a stresszhelyzet elmúltával szervezetünk gyorsan regenerálódik, ám tartósan fennálló feszültség esetén kóros állapot is kialakulhat. Ilyen esetekben nagyon hatásos a gin zeng: növeli a stressz tűrőképességet, és segít kivédeni a stressz káros hatásait.

 

Tovább olvasok  
 • 0 hozzászólás
 • 2014. Január 06.

Cordyceps vírusokra, baktériumokra

Cordyceps Kína és Tibet 3000 m tengerszint feletti területein él, rovarok lárváinak teteméből nő ki, és a nyári napforduló idején gyűjtik be. Nevének jelentése: „télen rovar, nyáron növény”.Hernyógombának is nevezik.

A Cordyceps nagy hatékonyságú immunitás-szabályozó szer. Természetes antibiotikum (elfolytja a pneumococcust, streptococcust, stapphylococcust). Megelőzi a trombózis kialakulását, a szívizom trombózist, a szív ischemiás (elégtelen vérellátás miatti) betegségét, a cukorbetegséget stb. Egyensúlyban tartja a vér kalcium és a foszfortartalmát, megelőzi az oxigén-elégtelenséget. Jó hatással van a májbetegségekre, a tüdőgyulladásra (pneumóniára), bronchiális asztmára, tuberkolózisra. Kedvező a hatása a daganatos betegségek esetén.

Tovább olvasok  
 • 0 hozzászólás